gezondheidszorg-wijzer

Jouwpagina.nl

Handicap - organisatie\'s

- Ango.nl

De Ango is actief onder de namen Ango en Handicap.nl (de fondsenwervingsorganisatie van de Ango). Handicap.nl organiseert jaarlijks de nationale collecte Handicap.nl. De Ango werkt aan het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen zoals die zijn ontstaan, als gevolg van een functiebeperking of chronische ziekte. De Ango doet dit vanuit de praktijkervaring van de leden door te informeren, adviseren en door individuele hulp en collectieve belangenbehartiging.

www.ango.nl/


- Balansdigitaal

Balans is de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, waaronder ADHD, dyslexie, Asperger en PDD-NOS.

www.balansdigitaal.nl/


- De CG-Raad

De CG-Raad zet zich in voor verbetering van de maatschappelijke positie van mensen met een handicap of chronische ziekte. Op onze website kunt u onze inspanningen volgen. U vindt er actuele berichten en achtergrondinformatie, zoals standpunten en dossiers

www.cg-raad.nl/


- Lfb.nu

Wat is de LFB? LFB is een belangenorganisatie die opkomt voor de belangen van mensen met een verstandelijke beperking. LFB staat voor belangenbehartiging door en voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar waar het echt nodig is, worden de mensen ondersteund door coaches.

www.lfb.nu/


- Vilans.nl-Utrecht

- Vilans.nl-Utrecht

www.vilans.nl/


- Weldergroep

- Weldergroep

www.weldergroep.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.