gezondheidszorg-wijzer

Jouwpagina.nl

De Kleyne kring

PRchecker.info

- Creative-Incense

Wierook betekent eigenlijk niets meer of minder dan ‘gewijde rook’. Zuivere wierook bestaat uit harsen, houtsoorten, etherische oliën, vruchten, bladeren en bloemen. Deze bestanddelen branden en geven zo een geur af. Elk bestanddeel heeft een eigen werking op ons lichamelijk en psychisch welbevinden. Zo is van Lavendel bekend dat ze rust brengt in het hoofd. Frankincense omdat ze een ruimte reinigt en zuivert. En het branden van de hars ‘Arabium’ verfrist en stimuleert ons (maakt blij). 

www.creative-incense.nl/


- DE KLEYNE KRING

De kkleyne kring is een spiritueel forum , waar je van gedachten kan wisselen over spirituele/paranormale zaken , bachbloesems en allerlei andere dingen , kortom een forum Van , Voor en Door mensen , 

spiritueeldekle.forum2go.nl/


- Depressie,nieuw

Bijna één op de vijf Nederlanders krijgt in zijn leven met een depressieve stoornis te kampen Ongeveer een kwart van de vrouwen heeft ooit in haar leven een depressie gehad Onder vrouwen komt depressie twee keer zo vaak voor als onder mannen Iemand die depressief is heeft last van een hevige neerslachtigheid die langer dan een paar dagen duurt en minimaal twee weken aanhoudt Een depressie tast het dagelijks functioneren aan en moet niet verward worden met een neerslachtig gevoel dat iedereen op zijn tijd heeft

www.lichtopdepressie.nl/


- Farmerama

Hou jij van een leuk boerderij spel , dan is dit zekers een aanrader  

farmerama.bigpoint.com/


- Foliumzuur

Foliumzuur staat ook wel bekend als vitamine B11 of folaat en is van essentieel belang voor ons lichaam. Het speelt onder meer een belangrijke rol bij het aanmaken van rode bloedcellen. Bij ongeboren baby’s heeft foliumzuur ook een zeer belangrijke taak bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel. In essentie helpt het bij de totale vorming van het zenuwstelsel vanaf de eerste dag nadat het eitje is bevrucht. Verder zorgt het ervoor dat de kans op eventuele afwijkingen bij de geboorte worden verkleind. De aanwezigheid van foliumzuur in het lichaam tijdens de zwangerschap kan de kans op een open ruggetje, een hazenlip, het neurale-buisdefect (NBD) en een open gehemelte bij de baby drastisch doen verminderen.  

www.foliumzuurbijkinderwens.nl/


- Groene smoothies recepten

- Groene smoothies recepten

groenesmoothies-recepten.nl/


- Hospice-DenHelder,nieuw

- Hospice-DenHelder,nieuw

www.hospice-denhelder.nl/


- Lekkerengezond

- Lekkerengezond

https://www.facebook.com/lekkerengezondetenborger?pnref=story


- Postcode Mechelen

- Postcode Mechelen

www.postnummer.biz/mechelen.php


- rcodehoofdzaak.org

- rcodehoofdzaak.org

www.rcodehoofdzaak.org/


- Religie.be

- Religie.be

religie.2link.be/


- Studentum

- Studentum

www.studentum.nl/


- Trombosedienst

Welkom op trombosedienst.info de website welke alle gegevens bevat over alle locaties waar u zich kunt laten prikken bij u in de regio. U kunt via deze pagina zoeken op plaatsnaam en gebruik maken van de zoekmachine hier aan de rechterzijde. Wij stellen het zeer op prijs als u een ervaring achterlaat zodat we de kwaliteit van zorg hoog kunnen houden. Bent u een zorgverlener en zijn uw gegevens niet actueel of wilt u graag een link naar uw website, dit kunt u doen onder het kopje aanmelden. Succes met het vinden van de zorg bij u in de buurt.  

www.trombosedienst.info/


- Vooreenveiligthuis.nl

- Vooreenveiligthuis.nl

https://www.vooreenveiligthuis.nl/


- Zorginstelling

- Zorginstelling

www.thuiszorginholland.nl/


- Zorgverzekeringslijn.nl

- Zorgverzekeringslijn.nl

https://www.zorgverzekeringslijn.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.